Rólunk

Kótyuk Valéria vagyok, a Full Hair alapító tagja. Gyerekkorom óta érdekel a szépségápolás, 2012 óta vagyok aktív tagja a Krémmánia beauty közösségnek. Rengeteg terméket teszteltem és véleményeztem, leginkább abból az indíttatásból, hogy a hangzatos ígéretek mögött mennyi a valódi érték. Mondanom sem kell, hogy a legtöbb termék csalódást okozott és nagyon kevés olyan termék található a piacon, mely valóban hatásos, hatékony és hozza az ígért eredményeket.

A hajammal mindig problémám volt. Mindamellett, hogy vékonyszálú, könnyen lelapuló, állandóan hullott, bármivel próbálkoztam. Márpedig én tényleg mindent végig próbáltam, a táplálékkiegészítőktől kezdve, a szérumokon át szinte mindent, jártam több orvosnál, semmi sem segített! Egyik külföldi tartózkodásom során, amikor a barátaimat látogattam meg, szintén témáztunk a hajamról, mikoris a barátnőm a kezembe nyomott egy „samponozó kefét”. Persze rögtön kipróbáltam és nagyon tetszett az érzés, de kb. ennyi is volt. Megkaptam ajándékba a kefét és itthon folytattam a használatát minden hajmosáskor. Néha száraz hajon is masszíroztam vele a fejbőrömet, mikor jól esett egy kis kényeztetés.

Pár hét elteltével vettem észre, hogy egyre kevesebb hajat kell a földről és a lefolyóból összeszednem, s ekkor jöttem rá, hogy ez működik!! A masszírozásnak köszönhetően megnőtt a fejbőröm oxigénellátása, a finom tüskék hajmosás közben eltávolították a hajgyökerek körülötti lerakódásokat, és a hajam végre fellélegezhetett.

Tudtam, hogy ezt meg kell osztanom másokkal is, így született meg a Full Hair!

Kótyuk Andrea vagyok, a Full Hair másik alapító tagja. Nyilván a nevünkből nem nehéz kitalálni, hogy testvérek vagyunk.

Jó testvérek! 🙂

Végignéztem a húgom küszködését a hajával éveken át, így én voltam az első, aki észrevette a változást. Nekem dús, göndör hajam van, teljesen más hajápolási problémákkal küzdök, egy valami viszont közös mindnyájunkban: szeretnénk szép, dús, egészséges hajat!

Közgazdászként és empatikus emberként is az volt az első gondolatom, hogy ezt meg kell osztani másokkal is, így teljesen logikus volt, hogy együtt csináljuk meg a Full Hair-t!

Persze engem is „megfertőzött” a kefe imádata, s bár én sosem küzdöttem olyan komoly hajproblémákkal, mint a húgom, magam is tapasztaltam, hogy a hajam még erősebb és egészségesebb lett.

Azért hozzá kell tennem, hogy az első kefével, amit ajándékba kapott, voltak problémák. Leginkább az, hogy több részből tevődött össze, értsd a tüskés felület egy házba volt implikálva, így belefolyt a víz. S hát a pangó víznek van egy kellemetlen szaga, s nem is higiénikus. Ez a probléma minket nem tántorított el, inkább megoldásért kiáltott.  Eldöntöttük, a Full Hair samponozó és masszírozó kefének egy öntvényűnek kell lennie, ettől nem tántorítunk.

Elkezdődött egy hosszú folyamat, mire eljutottunk a végtermékig. Nos, nem akarok senkit sem untatni a részletekkel, a lényeg az, hogy a magyar piacra már egy új generációs kefével lépünk és őszintén kívánjuk mindketten, hogy mindenki használja egészséggel!

Szeretnénk segíteni mindenkinek, aki hajproblémával küzd, s ha esetleg nem is oldható meg a probléma mindenkinél (egyes egészségügyi állapotok sajnos egyenes összefüggésben állnak a hajproblémákkal), de ha sikerül enyhíteni a tüneten, már az is nagy szó!

Ez lett a küldetésünk!